info@bodano.dk     +45 2622 7478

StockRate Asset Management

 

StockRate er en uafhængig formuerådgiver med stor indsigt i aktier og obligationer. Selskabet arbejder for at levere bedst mulige afkast til deres mange investorer, enten ved direkte formueforvaltning eller gennem

investeringsforeningen StockRate Invest, som selskabet er initiativtager til og administrator for.

Bodano Publishing & Communication har været sparringspartner for selskabets

kommunikationsstrategi og udarbejder løbende brochuremateriale til både selskabet og investeringsforeningen. Endvidere leverer Bodano presseydelser.


Pivot Partner

 

Pivot Partner er en bogholderi- og regnskabsvirksomhed i Fredensborg. De er et team af dygtige medarbejdere med mange års erfaring i bogholderi, løn og regnskab. Virksomheden har brug for hele tiden

at tiltrække kunder, der ønsker at outsource deres økonomifunktion.

Bodano Publishing & Communication har blandt andet udviklet Pivot Partners hjemmeside – www.pivotpartner.dk – herunder

søgemaskineoptimering (SEO) – og står for deres adwords aktiviteter samt Facebook side med opslag og annoncering. Bodano har desuden udarbejdet brochurematerialer, visitkort og annoncematerialer for Pivot Partner.

Andre cases

Software/Konsulent: PBJ og Visma

Software/Konsulent: PBJ og Visma

Bodano Publishing & Communication ApS leverer kommunikationsydelser til Visma og har ligeledes i en årrække leveret ydelser til PBJ A/S, der i foråret 2015 blev købt af Visma.

Ejendomme: EjendomsGruppen Danmark / Comfort Housing

Ejendomme: EjendomsGruppen Danmark / Comfort Housing

Bodano Publishing og Communication hyres til at forestå analyse og strategi, planlægning, udarbejdelse af visuel identitet, annoncemateriale, online materiale, brochure, projekthjemmeside, outdoor, materiale til prøvelejlighed, pressehåndtering, opfølgning og rapportering.

Fond: Probus Ejendomme & Investering

Fond: Probus Ejendomme & Investering

Bodano Publishing & Communication ApS har forestået udarbejdelse af investormateriale, herunder tilrettelæggelse, research dataindsamling, tekst, foto og layout.