info@bodano.dk     +45 2622 7478

 

PBJ og Visma

 

Visma er Nordens førende leverandør af løsninger til understøttelse af HR-, løn- og økonomifunktioner. Selskabet udvikler og sælger systemer til håndtering HR-, løn- og økonomiprocesser samt tilbyder outsourcing løsninger til både små og store organisationer i både den private og offentlige sektor.

I Danmark har Visma flere end 550 medarbejdere fordelt på kontorer i Herlev, Kolding, Odense og Lyngby. På nordisk plan beskæftiger Visma flere end 6.500 ansatte.

Bodano Publishing & Communication ApS leverer kommunikationsydelser til Visma og har ligeledes i en årrække leveret ydelser til PBJ A/S, der i foråret 2015 blev købt af Visma.

Andre cases

Ejendomme: EjendomsGruppen Danmark / Comfort Housing

Ejendomme: EjendomsGruppen Danmark / Comfort Housing

Bodano Publishing og Communication hyres til at forestå analyse og strategi, planlægning, udarbejdelse af visuel identitet, annoncemateriale, online materiale, brochure, projekthjemmeside, outdoor, materiale til prøvelejlighed, pressehåndtering, opfølgning og rapportering.

Fondsmæglerselskab: StockRate Asset Management

Fondsmæglerselskab: StockRate Asset Management

Bodano Publishing & Communication har været sparringspartner for selskabets kommunikationsstrategi og udarbejder løbende brochuremateriale til både selskabet og investeringsforeningen. Endvidere leverer Bodano presseydelser.

Fond: Probus Ejendomme & Investering

Fond: Probus Ejendomme & Investering

Bodano Publishing & Communication ApS har forestået udarbejdelse af investormateriale, herunder tilrettelæggelse, research dataindsamling, tekst, foto og layout.