info@bodano.dk     +45 2622 7478

Kompetencer

Spørg os gratis

Har du spørgsmål til kommunikation, markedsføring eller PR? Eller vil du have en second opinion på strategi, tekst, grafisk arbejde eller andet, du lige sidder med?

Ring eller skriv til os. Vi deler nemlig gerne vores viden og sætter pris på dialog og nye relationer.

info@bodano.dk
+45 2622 7478

God kommunikation handler om oprigtighed og empati, og det er vigtigt med en strategi og en kommunikationslinje, der viser et godt og troværdigt billede af din virksomhed.

Vi kan hjælpe dig med at udarbejde en kommunikationsstrategi og implementere den, så du styrker din virksomheds image og står stærkere konkurrencemæssigt.

Vi tilbyder at indgå som strategisk sparringspartner og har erfaring med at sparre med både topledelse og kommunikations- eller marketingafdelinger om strategi, budskaber og metoder.

Har din virksomhed ikke en kommunikationsafdeling, tilbyder vi at fungere som en og stå for hele eller dele af din markedsføring, kommunikation og PR.

Strategi: Strategisk rådgivning og sparring. Udvikling af kommunikationsstrategi, intern og ekstern.

Kommunikation: Idéudvikling, tilrettelæggelse og eksekvering. Analyse og tekst.

Markedsføring: Kampagnetilrettelæggelse og -gennemførelse, design, materialeproduktion ( annoncer, brochurer mv.), hjemmeside, nyhedsbreve, direct mails og events. Tekst og layout.

Public Relations: Identifikation af pressevinkler, pressemeddelelser, kontakt og bearbejdning af journalister samt krisestyring.

Forretningsudvikling: Analyse, idéudvikling og lancering.

Personlig gennemslagskraft: Præsentationsteknik, kurser og personlig rådgivning.

Cases

Software/Konsulent: PBJ og Visma

Software/Konsulent: PBJ og Visma

Bodano Publishing & Communication ApS leverer kommunikationsydelser til Visma og har ligeledes i en årrække leveret ydelser til PBJ A/S, der i foråret 2015 blev købt af Visma.

Fond: Probus Ejendomme & Investering

Fond: Probus Ejendomme & Investering

Bodano Publishing & Communication ApS har forestået udarbejdelse af investormateriale, herunder tilrettelæggelse, research dataindsamling, tekst, foto og layout.

Ejendomme: EjendomsGruppen Danmark / Comfort Housing

Ejendomme: EjendomsGruppen Danmark / Comfort Housing

Bodano Publishing og Communication hyres til at forestå analyse og strategi, planlægning, udarbejdelse af visuel identitet, annoncemateriale, online materiale, brochure, projekthjemmeside, outdoor, materiale til prøvelejlighed, pressehåndtering, opfølgning og rapportering.